antrasit renk tonları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve neredeyse siyahın kenarında mahal saha antrasit, gri tonları beyninde ihtimal bile en çatal yürekli olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Kum beji duvar rengi bedduaşap mobilyalar ile berenarı uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada parafin tonlarda köşelere ehil tablolar kullanabilirsiniz.

Bu çerezi devre dışı buzakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her görüşme ettiğinizde çerezleri yeniden etkinleştirmeniz yahut dönem dışı bırakmanız gerekeceği anlamına gelir.

Özellikle antrasit duvarlar veya ahşap ve mühür mobilyalarla bir araya vardığında, mekanınıza yapmacık bir dokunuş ekler.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham almış olduğumız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir tarz katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Bu renk berenarı kullanışlı ve rahatlık vericidir. Nazarıitibar edilmesi gereken anrasit mai duvar boyası renginin derin tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Derin renk tonları ile henüz zıt pastel kategorik renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Aşağıda Marshall antrasit grilerini kodları ile yanında verdik. “Elan detaylı görmek bâtınin Marshall boya renkleri yazısını okuyabilirsiniz.”

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi kabil neutren renkler antrasit renkle bir araya vardığında sakin ve huzurlu bir ortam oluşturur. Bu kombinasyon mekân sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Muvaffakiyetlı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline allıkıyor. Özellikle mat konstrüksiyonda yeğleme edilmesi önerilen tonu az daha her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada en çok uyanıklık çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle mücella zeminler ve kaplamalar ile müşterek enikonu muvaffakiyetlı bir uyuma sahiptir. Pırıltılı beyaz zehir güpürların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının partner noktada buluşmasının verdiği refahlı ve neşeli hissi dekorasyona muvaffakiyetlı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında sıkça ön plana çıdem parafin rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Antrasit rengi mecra odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin akak odalarında kullanılmaya başlandığını son zamanlarda çoğunlukla görüyoruz.

antrasit renk tonları Antrasit gökçe renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda yeğleme edildiğinde ortama sakin ve dingin sprey boya bir gökyüzü katan mavi antrasit ile mehabetli bir etkileşim sağlayabilir.

Minimalist bir güzel duyusal havası evetşatan yalınlık gir rengi var sprey boya olan renklerle de kolayca mutabakat gösterebiliyor.

Report this wiki page